otrdiena, 2017. gada 19. decembris

No sirds uz sirdi

    Decembris – Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad nedaudz piestājam dienu steigā, lai ieraudzītu to, kas ikdienā šķiet pašsaprotams. Lai ieklausītos cits citā, pavadītu laiku vairāk kopā. Lai redzētu un piedzīvotu to, ko sirds saka priekšā…
Kā jau ierasts, decembrī Līgatnes novada vidusskolas saime gādāja par sirsnīgām dāvaniņām, kas ar mīlestību gatavotas pašu mājās – ievārījums, kompots vai cits mājražojums, arī kāds adītu zeķu pāris.
PALDIES visām ģimenēm, kuru sirdssiltums tagad sildīs un iepriecinās arī Senioru mājas iemītniekus SIA Rehabilitācijas centrā “Līgatne”!
PALDIES audzinātājai Lienei Pīlēģei, kura kopā ar mazajiem pirmklasnieciņiem ar tādu rūpību un izdomu sazīmēja, salīmēja, sarakstīja tik jaukus apsveikumus katram no senioriem!
PALDIES vecākiem, kuriem izauguši tik atsaucīgi un sirsnīgi jaunieši – Ingūna Samarina, Loreta Litvinoviča, Linda Tralle, Hanna Lagone, Monika Akmentiņa, Annija Sirlaka, Dāvis Pocevičs, Rihards Viļums! Jaunieši dziedāja dziesmas, kopīgi ar senioriem minēja mīklas. Neviltots abpusējs prieks un sirsnība.
                                                                                                            Skolotāja Dace Bērziņa