svētdiena, 2016. gada 26. jūnijs

Diena kā piedzīvojums


Narvesen konkursa Diena kā piedzīvojums žūrija ir izvēlējusies piecus interesantākos jauniešu pieteikumus sapņu un potenciāla piepildīšanai. 
 Prieks, ka arī Līgatnes novada vidusskolas skolnieces Samantas Samarinas projekts par kroketa spēli ir iekļuvis 5 labāko Vidzemes jauniešu projektu skaitā un izvirzīts internetbalsošanai.
Kas jādara?  Ieej  narvesen.lv/piedzivojums   un uzklikšķini uz Vidzemes, tur parādīsies 5 jauniešu vārdi. Tad uzklikšķini uz Samantas vārda un parādīsies projekta apraksts un labajā pusē uzraksts "Balsot". Balsojiet, izmantojot facebook, draugiem.lv un arī twitter. Balsot var ik pēc 24 stundām.

Atbalstīsim Samantu, balsojot!

ceturtdiena, 2016. gada 9. jūnijs

Skolēnu autobuss izlaiduma dienā

Sestdien, 11.jūnijā, skolas autobuss no Augšlīgatnes "Zvaniņiem" uz kultūras namu Lejaslīgatnē aties 15.30 (izlaiduma sākums 16.00). Arī atpakaļ pēc svinīgās ceremonijas kursēs autobuss.

piektdiena, 2016. gada 3. jūnijs

Paldies par nometni!

Paldies visiem, kas darbojās un palīdzēja tapt lieliskai jauno dabaspētnieku nometnei!
Paldies skolotājām Antrai Strazdiņai, Dacei Bicānei, Dacei Štrasserei, Dacei Bērziņai, Dainai Laganovskai, Dacei Zariņai, Ilzei Treifeldei, Daigai Meisterei, Mudītei Gravai, Ingai Bušai un Aijai Ziediņai!
Paldies nodarbību vadītājiem Pēterim Liderim, Andai Andrušaitei, Baibai Līviņai un Danutai Kiopai ar komandu!
Paldies skolas saimniecītēm par garšīgajām maltītēm!
Paldies šoferītim Jānim par atsaucību un sapratni!

Nometnes noslēguma diena

Jauno dabaspētnieku nometnes pēdējā dienā- mācību centra "Pakalnieši" nodarbības ar mīklu minēšanu, indīgo augu iepazīšanu, pārģērbšanos un papīra liešanu.


ceturtdiena, 2016. gada 2. jūnijs

Nometnes trešā diena

Šodien- makšķerēšana Ratniekezerā kopā ar Pēteri Lideri un gājiens pa Amatas taku un Zvārtes ieža apskate.

Foto Dace Bicāne



trešdiena, 2016. gada 1. jūnijs

Realizēta balva no Jeņču laivām!



Šodien 10.klases skolēni devās braucienā pa Gauju no Cēsīm līdz Līgatnei. Tā bija balva par dalību Jeņču laivu organizētajā konkursā. Vēlreiz paldies visiem, kas balsoja par 10.klasi!

2.nometnes diena

Foto Antra Strazdiņa

Sadzīvojot ar laikapstākļu rekordiem, šodien, jauno dabaspētnieku nometnes otrajā dienā- iepazīšanās ar Līgatnes upi, kā arī aktivitātes pie Veczemju klintīm.

Foto Mudīte Grava