sestdiena, 2014. gada 22. novembris

Sporta diena

22.novembrī ar nopietnām sporta spēlēm un jautrām stafetēm  notika skolas sporta diena. 1.- 4.klašu skolēni sportoja Lejaslīgatnē, bet lielākie skolēni devās uz sporta halli Augšlīgatnē. Katras klases sportisti ieguva īpašus titulus.



piektdiena, 2014. gada 21. novembris

Jaunrades darbu konkurss “Gaujas prēmija"




Līgatnes novada vidusskolas 12 skolēni piedalījās Ādažu vidusskolas rīkotajā jaunrades darbu konkursā “Gaujas prēmija”, kas veltīts dzejnieka Ojāra Vācieša piemiņai un paredzēts Gaujas tuvumā “dzīvojošajām” izglītības iestādēm.
Konkursā piedalījās 80 skolēni no 8 dažādām skolām. Līgatnes novada vidusskolas 6.b klases skolniecei Elvijai Jansonei Atzinība par interesantu temata risinājumu un Atzinība arī skolotājai Inai Plūmei par personīgo ieguldījumu, sagatavojot konkursam. Paldies visiem skolēniem un skolotājām , kas no Līgatnes novada vidusskolas piedalījās konkursā, mērojoties ar radošajiem spēkiem citu skolu izglītojamo vidū!
Skolotāja Dace Bērziņa

otrdiena, 2014. gada 18. novembris

Daudz laimes dzimšanas dienā, Latvija!

 Svinīgais pasākums par godu valsts dzimšanas dienai.
Skolēni pulcējas skolas pagalmā, lai ar svecēm izveidotu Latvijas kontūru.

trešdiena, 2014. gada 12. novembris

Stipro skolēnu skrējiens Latvijai

Sveicam Edgaru Pēteri Vilciņu, 6.a klases skolnieku, ar uzvaru Līgatnes novada vidusskolas stipro skolēnu skrējienā! Pasākumu organizēja skolēnu padome.


pirmdiena, 2014. gada 10. novembris

Mārtiņdienas tirdziņš

Zeme rīb, rati klaudz,
Kas to zemi rībināja?
Nu atbrauca Mārtiņdiena
Deviņiem kumeļiem.

Klāt Mārtiņdiena un tradicionālais Mārtiņdienas tirgus!
Paldies visiem bērniem un bērnu vecākiem un vecvecākiem par sarūpētajiem gardumiem!


Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļa



   Gada vistumšākajā laikā vairākos tūkstošos publiskajās un skolu bibliotēkās Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs vienlaicīgi tiek iedegtas sveces un lasīta kopīgi izvēlēta grāmata.  
Arī mūsu skolā šodien 1.-5.klases skolēni kopā ar Līgatnes pilsētas bibliotekāri Laimu Timermani lasīja Tūves Jansones grāmatas par troļļiem, bet vēlāk darbojās radoši un no īpašās Troļļu mīklas veidoja dažādas figūriņas.



ceturtdiena, 2014. gada 6. novembris

Nodarbība ar ASV skolotājiem

Sadarbojoties ar ASV vēstniecību Rīgā, radošo nodarbību 3.un 4.klases skolēniem šodien vadīja skolotājas no Amerikas Savienotajām valstīm. Skolēniem bija jāpastāsta un jāveido kolāžas par Līgatnes novada skaistākajām vietām.



Jaunā skolēnu padome

      Gandrīz vienlaicīgi ar Saeimu ievēlēta arī Līgatnes novada vidusskolas skolēnu padome. Par tās priekšsēdētāju kļuvusi 9.a klases skolniece Egija Linda Nežborte. Egijas lielākie palīgi būs Linda Tralle un Artūrs Krieviņš. Kā pirmo nozīmīgo pasākumu skolēnu padome iecerējusi organizēt Stipro skrējienu 12.novembrī par godu Latvijai.