pirmdiena, 2014. gada 29. septembris

trešdiena, 2014. gada 24. septembris

Comenius projekta partneri viesojas Līgatnē

Pirmdien sagaidījām Comenius projekta "Kultūra un vide" partnerus no Rumānijas, Turcijas, Vācijas, Spānijas, Francijas un Grieķijas. Otrdiena bija visatbildīgākā diena šajā projekta tikšanās reizē, jo viesi apmeklēja skolu, kā arī dalījās iespaidos par paveikto projekta pirmajā gadā. Visi atzina, ka mūsu skola ir ļoti mājīga un krāsaina. Pēc skolas pusdienu nobaudīšanas ciemiņi iepazina Līgatnes dabas takas, bet vakarā piedalījās draudzības koncertā kopā ar Līgatnes novada vidusskolas dziedātājiem un dejotājiem.



svētdiena, 2014. gada 21. septembris

Gaidām ciemiņus



Pirmdien, 22 septembrī, Līgatnē ierodas Eiropas Savienības Mūžizglītības programmas Comenius skolu sadarbības projekta „Kultūra un vide” partneri no Rumānijas, Turcijas, Vācijas, Francijas, Spānijas un Grieķijas. Līgatnes novada vidusskolas draugi-  skolēni un skolotāji no 6 valstīm -  Latvijā pavadīs visu nākamo nedēļu, iepazīs mūsu novadu, Gaujas nacionālo parku,  Rīgu un Cēsis.  Bet otrdien, 23.septembrī, kultūras namā notiks draudzības koncerts ar septiņu valstu skolēnu piedalīšanos. Visi  laipni aicināti!

Dzejas dienas

Piektdien, 19.septembrī, skolā viesojās cēsnieces, dzejnieces Iveta Rozentāle un Lauma Daugiša. Sarunā ar 6.-9.klašu skolēniem viņas runāja par iedvesmu, radošumu un dzīves vērtībām, iepazīstināja ar savām dzejas grāmatām un lasīja dzeju.

piektdiena, 2014. gada 12. septembris

Mācības vakarskolā

   Mācību gadu vakarskolā uzsāk divas klases - 10.b un 12.b.  Deviņiem vakarskolas audzēkņiem stundas notiks trīs vakarus nedēļā. Trīs no tiem šogad skolu absolvēs un droši vien, tāpat kā iepriekšējie abiturienti, arī meklēs tālākizglītības iespējas. Vēlam Reinim veiksmīgas studijas RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes Elektronikas programmas budžeta grupā! Izturību un veiksmi visiem vakara izglītības programmas audzēkņiem un skolotājiem!



otrdiena, 2014. gada 9. septembris

Lāči pirmklasniekiem

Līgatnes novada dome visiem pirmklasniekiem dāvina rotaļu lāčus, kā arī 40 eiro mācību uzsākšanai.


pirmdiena, 2014. gada 1. septembris

Sekmīgu un priecīgu jauno mācību gadu!

           Ir sācies 2014./2015.mācību gads.

Skolas sirdspuksti ir skolēni,
Bet skolas stiprums – skolotāja.
Ja skola ir lukturis,kas dāvā gaismu,
Tad skolotāja ir šī luktura liesmiņa.
Tik ilgi būs pasaule šī, cik ilgi būs skola
Un skolas dvēsele – skolotāja.
/L.Stašule/